Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Strüktürda bulunan insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden binalmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda eminği tedariklemek ciğerin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasar çizim hassaten elementlere karşı koruma sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Bünyeda yangın çıkması halinde yalaz ve duman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine ilişkilı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın baplarının acil bir durumda fakatçlandığı gibi performans göstermesini yağdırmak dâhilin mütenasip kurulum, ahenkli bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir savunma hattı sağlamlar.

Yangın kapısı; beşer sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yavuz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan ivedi manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tam kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Binanın tipine ve tasarrufına bentlı olarak, yangın kapkaloriın muktezi metanet süresi belirlenmelidir.

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Özel kanun ve yönetmelikle saye şeşna kurallara tam olarak mutabakat hazırlamak hem maddi hem bile içsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında ilişkin kurumlar eliyle denetimler konstrüksiyonlır. Yangın merdivenleri;

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın çıkış kapısı istanbul Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şık eder politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page